ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ БЛОГ

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРИЯТНИ МИНУТИ И В САЙТА СИ, КОЙТО Е НА АДРЕС:



WWW.IVELINAHRISTOVA.COM

вторник, 25 май 2010 г.

ДУХОВНИ ПРАКТИКИ



Ивелина Христова ще организира индивидуални и групови програми за за промяна на начина на мислене, спрявяне със страховете, програмиране на бъдещето , които ще обявява в сайта си :

http://www.ivelinahristova.com/


Програмите ще включват беседи, семинари, духовни практики, ци-гун, йога, разговор и др.

На видиото можете да видите комплекс ЦИ-ГУН сред природата. Има над 200 милиона души в света, които го практикуват.

Чрез него се постига сила, обръща се хода на заболяване, получават се умения за работа с енергията ци, лечителски умения, създаване на смислена връзка с "източника", природата и света.

петък, 21 май 2010 г.

ЗДРАВЕ


Официалната медицина често лекува само симптомите на болеста и пренебрегва целия човек, чиято същност е единственно от тяло и душа и не успява да реши задоволително здравните проблеми на съвременния човек. Все повече са хората, които изпитваме недоверие и неудовлетвореност от съвременната медицина и от модела"болест-хапче", които причиняват много странични ефекти, пристрастяване и разход на средства за терапии.

Масажът във всичките му разновидности е един от прекрасните методи, прилагани още от древността за лечение, релаксация, профилактика и облекчение.

Всяка болест има отделна методика за масаж, която зависи от причината на заболяването, клинични форми за неговите проявления.

Масажът деблокира енергийните центрове и причиства организма от натрупаните отрови, тялото се възстановява и процесът на остаряване се забавя.

В нашия център прилагаме различни видове източни масажи, класически, възстановителни процедури, рейки и прана масажи, антицелулитни, вендузи, мокси, суджок, аромотерапия, както и релакс и медитация с йога нидра.

Включете се в нашите програми за възстановяване на физическото здраве, постигане на баланс и организация на собственните си чувства и мисли, за да можем след това да влияем сами върху промените
на живота си, да препрограмираме мисленето си и да отблокираме страховете си.

Нека всички бъдем здрави, имаме много късмет и се радваме на много любов!


Тел за записване на час

0899818369

0898632388

0898217753

Ивелина Христова приема в Пловдив


Прием в новия си офис

Телефон за записване 0898217753